CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Vélemények
[42-23] [22-3] [2-1] [Archívum]

2009.03.05. 13:05 Idézet

Légyszives küldj meghívót nekem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ma 07:04
Bori a rajongód

Nagyon szeretlek olyan tuti vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 


2009.03.05. 07:04 Idézet

Nagyon szeretlek olyan tuti vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

 

 


2009.03.04. 23:32 Idézet
Tőzsi

Tényleg jó a pasi, de mint minde pasi csak pasiból van. Lehetne ódákat zengeni de vajon megéri vagy bárki is megérti, hogy mindenki csak a pasit szeretné de isten igazából nem érdekel senkit hogy ki Ő. Pasi,• pacák, ember, férfi, emberfia  vagy ki Ő ?????????????????????????????????????????????????????


2008.10.11 18:02

Sanyi a világ legjobb, legédibb, legszexibb pasija!!

Remélem ilyen férjem lesz, aki ilyen jó fej, és egy csöppet sem unalmas!

Puszi neki!!!

Bea


2009.02.10. 13:30 Idézet
Untitled Document Gesztesi Károly ; Liptai Kaludia , Fenyő Iván , Fodor Zsóka

2009.01.24. 23:47 Idézet
2oo

Hali!

Kár, hogy nincs frissítve az oldal :(

Én Jan.19-én láttam őt a Madách Színházban az És mennyi szerelem

című darabban. Mindenkinek ajánlom megtekintésre :)

****************

http://www.madachszinhaz.hu/Ea_Madach/Es_mennyi_szerelem/Es_mennyi_szerelem_h.php


2008.12.28. 11:22 Idézet

Kedves Sanyi!

Most nem kezdek el gratulalni es mindenfele dicseretet osszehordani, nem igazan latom lenyeget. Helyette csak ennyit irok: TE LETTEL A KEDVENC MAGYAR SZINESZEM! :D

Boldog uj evet! :)

eniko


2008.12.27. 21:53 Idézet

Kedves Sándor!! Először is gratulálni szeretnék minden eggyes szerepléséhez akár Filmben akár színpadon!!! Lassan 10 éve hogy énis a színészeti szakma kedvelője lettem és még sohasem láttam ilyen karakteres, ambiciózusu embert!!! Egyszer szeretnék olyan színész lenni mint őn!! Remélem hogyha egyszer az élet úgyhozza hogy sikeres leszek a szakmámban akkor majd megismerhetem jobban Őnt is! Gratulálok még egyszer!!!

üdv: nikolh

UI: A legjobb Film amit láttam őntöl szerintem az a Kontroll volt! Boldog Újévet és utólag Karácsonyt!


2008.12.09. 14:20 Idézet

Kedves Csányi Sándor!

A Coen tesók filmjére mentünk szombaton délután, mikor belefutottunk az Önnel tartott közönségtalálkozóba Győrben. A Kontroll óta folyamatosan kíváncsiak vagyunk szerepeire. Éppen csak elmentünk Ön mellett, és Ön nyugodt, hosszú, és teljesen megfejthetetlen (fáradt, komoly, kutató, ismerőst kereső...?) pillantással nézett ránk. Nagyon szép volt, tényleg.

Üdvözöljük! Alíz


2008.11.25. 08:52 Idézet

Kedves Sándor! annyi banda keres bőgőst,miért nem veszel egyet abban talán?? sikeresebb lehetnél,mint a táncban

üdv egy zenész druszád


2008.11.22. 22:23 Idézet

Sándor!

Éppen most láttam,ahogy a Szombat Esti Lázban kiestek! Személy szerint nagyon sajnálom, egyik -ha nem a legkedvesebb_ kedvencem volt. Megkönnyeztem,ahogy a partnernőjét ölelte az "utolsó tánc" alatt. Szerintem igazán SZÉP PÁR!!!(És hogy igazán őszinte legyek, kicsit irírgykedtem)


2008.11.10. 23:22 Idézet

   


2008.11.10. 23:21 Idézet

  


2008.11.09. 20:28 Idézet

 

 

 

KEDVES CSÁNYI ÚR !

 

AZ ELŐBB ELFELEJTETTÜNK GRATULÁLNI MÉG AZ S.O.S SZERELEM CIMÜ FILMHEZ , NYÁRON KB. 60 SZOR NÉZTÜK MEG. GRATULÁLUNK  . ANIKÓ ÉS NÓRIKA


2008.11.09. 20:25 Idézet

 

 

KEDVES CSÁNYI ÚR !

 

GRATULÁLUNK A SZOMBATI ESTI LÁZ  NAGYON JÓ SZEREPLÉSÉÉRT, NEM GONDOLTUK VOLNA, HOGY ILYEN JÓL TÁNCOL . GRATULÁLUNK MÉG EGYSZER

ANIKÓ ÉS NÓRIKA


2008.11.09. 11:21 Idézet

Kedves Csányi Sándor!

  Nagyon szimpatikus volt számomra mindaddig, míg nem olvastam a Nők Lapjában, hogy hogyan minősítette kedves édesapját: nagyon mélyről jöttem, az édesapám szobafestő volt. Sziven ütött ez a kijelentés, mert az én Édesapám is csak "szobafestő" volt. Igaz a városában megbecsült szakember, aki számos fiatalt tanított meg szeretett szakmájára. Szememben ő nem csak szobafestő volt, hanem szakmája mestere és azt is mondhatom, hogy szerelmese. 80 évesen az volt a legnagyobb szívfájdalma, hogy már nem tudott dolgozni. Akkor volt boldog, ha álmában ismét festhetett. Számomra olyan boldog és gondtalan gyermekkor biztosított, ami feledhetetlen. A kultúra sem állt távol tőle, olvasott, tájékozott volt a világ dolgaiban és nekem lehetővé tette, hogy zongorázni tanuljak és bizony az ő javaslatára kezdtem el már 7 évesen nyelvet tanulni. Ezt nevezi Ön "mélységnek"? 60 éves vagyok, de kijelentésével úgy érzem, hogy az igaz mesterembereket bántotta meg. Nem attól lesz valaki különb ember, mert diplomája és esetleg magasabb pozicíója van. Remélem most, hogy ismert ember lett nem érzi magát különbnek csak szobafestő édesapjánál, mert ez nagyon szomorú lenne.

Remélem kijelentéséért bocsánatot kér édesapjától, ha még megteheti.

üdvözlettel Vadosné Anikó - Győrből


2008.11.04. 19:12 Idézet

Kedves Csányi Sándor!

A kolléganőimmel nagyon nagy rajongói vagyunk!!!:)

Láttam magát a Fábry showba,nagyon szimpatikus!

Nekem ön a kedvenc magyar színészem!!!

Zsófi


2008.11.01. 23:23 Idézet

Szijjasztok:)/Szija:)

 

Én nagyon szeretem Sanyit:)Szimpatikus, jó ember!!!:)

 

Sok Puszi:)

Ginger:)


2008.10.11. 18:02 Idézet

Sanyi a világ legjobb, legédibb, legszexibb pasija!!

Remélem ilyen férjem lesz, aki ilyen jó fej, és egy csöppet sem unalmas!

Puszi neki!!!

Bea


2008.10.06. 19:58 Idézet

Puszás mindenkinek!!!Tudom, hogy ez csúnya dolog de hirdetni szeretnék. Szóval: Aki szereti a jonas Brothers nevű zenekart vagy a Forma 1-et ill. Finnország sem hagyja hidegen annak melegen ajánlom a következő oldalt : www.emo-4ever-forma1.gportal.hu

(A címben csak azárt van "emo" mert régen ezzel foglalkozott az oldal.Azóta megváltozott de címet így hagytuk.)

Csók,puszi és szeretés mindenkinek aki meglesi!Köffe


2008.10.03. 09:26 Idézet

Szép jó napot Mindenkinek!!
Oldalam a legendás Színészkirállyal, Latinovits Zoltánnal, és a felejthetetlen Tündérkirálynővel, Ruttkai Évával foglalkozik. Ha rajong[sz] a szépért és értékesért, esetleg kedvence[d] a két színészóriás, feltétlenül az én oldalamon a helye[d]!!!
Szeretettel várom [várlak]!
.oO Fanny Oo.

Latinovits Zoltán

[42-23] [22-3] [2-1] [Archívum]

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!