CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Interjúk/ Article
Interjúk/ Article : Petőfi Rádió / Kívánságreggel

Petőfi Rádió / Kívánságreggel

  2005.03.07. 14:45

2005. január 30., vasárnap 17:51

Petőfi Rádió / Kívánságreggel
Csányi Sándor, nálunk kontroll alatt
Színművész és tiszteletbeli Volán (!) ellenőr.
2005. január 30., vasárnap 17:51
131 olvasás
"Színésznek azért jó lenni, mert mindazt, amit gyerekkoromban elképzeltem, azt most a színpadon (vagy a filmvásznon) próbálhatom ki."
Sokáig vártunk rá, de megérte!!! Csányi Sándort ugyanis már a Kontroll sikerén felbuzdúlva invitáltuk a Kívánságreggelbe, de ő folyamatosan ellenállt nekünk. Végül kitartásunknak meglett az eredménye: ma reggel sokan az ő hangjára ébredhettek, ha a Petőfi Rádióban a Kívánságreggelt hallgatták! A fiatal színész mesélt a jó hangulatú Kontroll-filmforgatásról és azóta még tiszteletbeli jegyellenőrnek is megválasztották, igaz, nem a BKV-nál, hanem a Volánnál, de ez már csak részletkérdés. Elmesélte, színésznek azért jó lenni, mert mindazt, amit a gyerekkorban elképzelt, azt most a színpadon (vagy a filmvásznon) próbálhatja ki: lehet tűzoltó, jegyellenőr, gaz csábító…, és közben egyik sem. Azt is elárulta, hogy a kaposvári társulat és a Krétakör meghatározó volt számára, de remekül érzi magát a budapesti Radnóti Miklós Színházban. Csányi Sándor, alias Csányi Sanyi (így dedikálta a Kívánságreggel pólóját) furcsa fickó: frappánsan fogalmaz, remek gondolatai vannak, de mind a mai napig nem hiszi el, hogy ő már nem a nézőtérről a színészekre csodálattal tekintő fiatalember, hanem ő maga is rajongott művész. Szerinte ez így van jól!

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!