CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Interjúk/ Article
Interjúk/ Article : Petőfi Rádió / Kívánságreggel

Petőfi Rádió / Kívánságreggel

  2005.03.07. 14:45

2005. január 30., vasárnap 17:51

Petőfi Rádió / Kívánságreggel
Csányi Sándor, nálunk kontroll alatt
Színművész és tiszteletbeli Volán (!) ellenőr.
2005. január 30., vasárnap 17:51
131 olvasás
"Színésznek azért jó lenni, mert mindazt, amit gyerekkoromban elképzeltem, azt most a színpadon (vagy a filmvásznon) próbálhatom ki."
Sokáig vártunk rá, de megérte!!! Csányi Sándort ugyanis már a Kontroll sikerén felbuzdúlva invitáltuk a Kívánságreggelbe, de ő folyamatosan ellenállt nekünk. Végül kitartásunknak meglett az eredménye: ma reggel sokan az ő hangjára ébredhettek, ha a Petőfi Rádióban a Kívánságreggelt hallgatták! A fiatal színész mesélt a jó hangulatú Kontroll-filmforgatásról és azóta még tiszteletbeli jegyellenőrnek is megválasztották, igaz, nem a BKV-nál, hanem a Volánnál, de ez már csak részletkérdés. Elmesélte, színésznek azért jó lenni, mert mindazt, amit a gyerekkorban elképzelt, azt most a színpadon (vagy a filmvásznon) próbálhatja ki: lehet tűzoltó, jegyellenőr, gaz csábító…, és közben egyik sem. Azt is elárulta, hogy a kaposvári társulat és a Krétakör meghatározó volt számára, de remekül érzi magát a budapesti Radnóti Miklós Színházban. Csányi Sándor, alias Csányi Sanyi (így dedikálta a Kívánságreggel pólóját) furcsa fickó: frappánsan fogalmaz, remek gondolatai vannak, de mind a mai napig nem hiszi el, hogy ő már nem a nézőtérről a színészekre csodálattal tekintő fiatalember, hanem ő maga is rajongott művész. Szerinte ez így van jól!

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!