CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Interjúk/ Article
Interjúk/ Article : Csányi Sándor Európa legjobb színésze

Csányi Sándor Európa legjobb színésze

  2005.03.07. 18:52

.

Csányi Sándor Európa legjobb színésze
Csoportok: Sztárvilág

A Fringe Report című brit magazin 2005-ben Csányi Sándornak ítélte oda a legjobb európai filmszínésznek járó díjat a Kontrollban nyújtott alakításáért. A díját-adó gálára a színész nem tudott elmenni, de egy fogadáson átadták neki a díjat.

Bemutatása óta már számos díjat, köztük több nemzetközi elismerést is elnyert Antal Nimród Kontroll című filmje. A főszereplőt, Csányi Sándort néhány nappal ezelőtt egy újabb díjjal tüntették ki, a Fringe Report című brit lap őt választotta a legjobb európai férfi filmszínésznek.

– Nem tudtam elmenni a hivatalos díjátadásra, mert játszottam aznap este – mesélte Csányi Sándor. – A szervezők ezért meghívtak Londonba a Magyar Kulturális Intézetben tartott ünnepélyes fogadásra, ahol a szakma legjobbjai között adták át nekem a díjat. Azt hittem, hogy senkit sem fog érdekelni egy ismeretlen magyar fiú, nagyon meglepett, milyen sokan eljöttek.

A díjjal együtt Sándort a szervezet tagjainak sorába választották, évente kétszer ő is részt vehet a gyűléseken, és felhívhatja a figyelmet magyar tehetségekre, filmekre. Sándor a fogadáson jó néhány szakmabelivel ismerkedett meg, talán hamarosan egy nemzetközi produkcióban láthatjuk viszont.

– Ezzel bekerültem a köztudatba, de nem remélek tőle világhírnevet – folytatta a színész. – Szívesen kipróbálnám magam egy angol vagy hollywoodi filmben, de nem bírom azt a könyöklést, ami külföldön folyik. Magyarország jó hely, szeretek itt színész lenni.

 

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!