CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Interjúk/ Article
Interjúk/ Article : Leégett a Rokonok

Leégett a Rokonok

  2005.08.02. 09:03

-

Leégett a Rokonok

2005. július 25., hétfő 7:39

"Egy díszletelem kigyulladt hétvégén a műteremben. A szakemberek órákig keresték, hogy mi ég" - tájékoztatta Gréczy Zsolt, a Rokonok sajtófőnöke az Indexet.

Szabó István július 1-én kezdte el forgatni Móricz Zsigmond Rokonok című regényének adaptációját, magyar pénzből, magyar színészekkel, Budapesten, főleg műtermi jelenetekkel. A forgatás eddig az előzetes tervek szerint haladt, szombaton azonban meggyulladt a díszlet.

#alt#
Tóth Ildikó, Koltai Lajos és Szabó István
"A Kopjáss család lakásában készültünk Csányi Sándor és a feleségét alakító Tóth Ildikó közös jelenetére, amikor egy díszletelem zárlatot okozott és kigyulladt" - magyarázta a sajtófőnök.

A szakemberek csak lassan tudták kideríteni, hogy pontosan mi ég, addig is a "bűz és a füst miatt" órákig állt a forgatás. Végül sikerült eloltani a tüzet. Az elmaradt műtermi jeleneteket pedig hétfőn pótolják.

Szombaton a magyar stáb két nemzetközi hírű színésze éppen nem volt jelen, tette még hozzá Gréczy. Jirí Menzel addigra már végzett az alakításával és a Nyikita Mihalkov-filmekben ismertté vált Oleg Tabakov pedig csak hétfőn csatlakozik a stábhoz. A forgatás egyébként szeptember elejéig tart.

Szabó István rendezővel 1979-ben, az Oscar-díjra jelölt Bizalom című filmjének forgatásán történt hasonló eset, akkor Bánsági Ildikó ágyjelenete közben gyulladt meg Koltai Lajos operatőr feje felett a díszlet.

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!