CSÁNYI SÁNDOR
 
KÉPEK/PHOTOS
 
SZEREPEI/ROLES
 
INTERJÚK,CIKKEK/ARTICLE
 
Filmek leírása
Filmek leírása : Kontroll

Kontroll

  2005.03.16. 16:57

BULCSÚ/CSÁNYI SÁNDOR

 

Kontroll / színes, magyar film (2003)
Szereplők: Csányi Sándor, Mucsi Zoltán, Pindroch Csaba, Cserhalmi György
Írta: Jim Adler, Nimród Antal
Rendezte: Nimród Antal
Hazai bemutató: 2003. november 20.
Forgalmazó: Budapest Film

Metróellenőrök. Kevesen lehetnek, akik e foglalkozás hallatán szívükhöz kapnának örömükben. Ritka, hogy vágynánk a találkozásra velük, ha pedig megtörténik, akkor vagy igyekszünk láthatatlanná válni, vagy felkészülünk egy Oscar-díjas alakításra, mely hiányzó jegyünket vagy bérletünket igyekszik majd palástolni. Azon kevés szakmák közé tartozik ez, melyről komolyan elgondolkodunk, hogy vajon épeszű, normális ember vállalja-e? Ki vágyna ugyanis a folyamatos atrocitásra, közutálatra? Igazából talán senki, mégis sokan vannak, akik beállnak a sorba és napról-napra felveszik a "harcot" a bliccelők "hadával". Ezeknek az embereknek a világába kalauzol el minket a Kontroll, Antal Nimród első egész estés nagyjátékfilmje. A témaválasztás maga egyszerre különleges és hétköznapi, hiszen egy elég szélsőséges munkakör "rejtelmeit" tárja fel, miközben olyan helyszíneken játszódik, amit szinte mindenki ismer, legalább egyszer megfordult már ott életében. Az igazi élmény persze azoké, akik minden nap megjárják a főváros mélyét, de a történet mindenki számára teljes mértékben fogyasztható. 

A cselekmény Bulcsú (Csányi Sándor) körül bonyolódik, aki egykor értelmiségiként tengette napjait odaf mindennapi betevőt, miközben folyamatos konfliktusban áll a kollégákkal és az utasokkal. ent, de valami rejtélyes okból lekerült a föld alá, s most ellenőrként igyekszik megkeresni aA metró életét pedig újabban egy sorozatgyilkos borzolja fel, aki találomra löki a védtelen áldozatokat a szerelvények elé. Bulcsú igyekszik megállítani az őrületet, miközben rájön, hogy itt lenne az ideje szembenéznie saját életével, és megtalálni a kiutat a reménytelenségből.

 
frissítések

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon-nagyon rég nem frissítettem az oldalt.:( Nagyon sajnálom, de képtelen voltam ezzel foglalkozni. ígyekszem pótolni a lemaradásokat. Ha tudtok segítsetek létszi. Nagyon köszönöm a türelmet és a segítséget is. Nóri

És ami FONTOS!! Rengetegen írtok, hogy adjam meg a Sanyi e-mail címét stb. Sajnos én ezeket nem tudom. Szóval tőlem ne kérdezzetek. Mert nekem is rossz, ha minden 2. levélben azt kell írnom, hogy bocsi de nem tudok segíteni.

 

 
Legközelebb

 

 

Színház

Radnóti Színházban: Április 15. Riviera

 
VENDÉGKÖNYV/GUESTBOOK
 
LINKEK/LINKS
 
E-MAIL
 
FÓRUM/FORUM
 
STATISZTIKA
Indulás: 2004-10-14
 
BEJELENTKEZÉS/ LOG IN
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!